2020-10-02 07:52:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Néhány ismerőse között elmérgesedik a viszony

Napi horoszkóp október 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kosban jár. Még a szokottnál is dinamikusabb lesz. Ha családi ügyeiben eddig nem mutatkozott haladás, most komoly előrelépést tapasztalhat. Valamilyen váratlan bevételre is számíthat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy kicsit türelmetlenebb a környezetével szemben: egyre inkább zavarja az önhöz közel állók viselkedése, pedig valójában ön az, aki sértően kommunikál. Szüksége lenne egy kis kikapcsolódásra, hogy testileg és lelkileg egyaránt feltöltődjön!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Kos-hold céltudatossá teszi, jó lenne, ha a jelenlegi terveire fókuszálná ezt az erőteljes energiát. Rengeteg tennivalót betervezett, annyit, hogy semmi másra nem jut ideje. Ez bizony feszült helyzeteket teremthet...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kaphat egy érdekes telefonhívást, hatására teljesen más szemmel nézi majd a pénzügyi helyzetét. Végre találhat magának egy olyan hobbit, amiben örömét leli. Most minden helyzetben viselkedjen etikusan!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Otthona körül sok teendője akad. Javításokra, átrendezésre kerülhet sor, és ezek egy kicsivel több idejét és energiáját veszik igénybe, mint amennyit szánni kívánt rájuk, emiatt meglehetősen bosszús.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ügyeljen a szavaira, mert elég feszültnek érzi magát. Egy rokona mélységesen megbánthatja, ha komolyabb beszélgetésbe bonyolódik vele. Óvakodjon a felesleges pénzkidobástól!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mostani bolygóhatások emlékeztetni fogják önt egy régebbi álmára, amit meg szeretett volna valósítani, ám azóta már meg is feledkezett róla. Most végre eljött az ideje annak, hogy valóra váltsa!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerelem és a társasági élet kiemelt szerepet játszik ma az életében. Új, értékes barátságokat is köthet, vigyáznia kell azonban egy olyan személlyel, aki hasonlóan éles eszű, mint ön.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vitába keveredhet egy szomszéddal, vagy egy hivatalos ügy intézése során kap bosszantó információt. Utóbbi esetben elkerülheti a bajt, ha előre tájékozódik a részletekről! Egy barátjának szüksége lesz önre.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Kosban van. Egy régóta húzódó, rokonokkal kapcsolatos ügy is megoldódik végre. Legyen optimista, és ne engedje, hogy mások elrontsák a kedvét! Kiváló lehetőségek kínálkoznak ma, hogy nagyobb bevételre tegyen szert.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fortuna ma végre önre mosolyog. Valaki, akiről nem is gondolta volna, segíteni fogja önt mindenben. Néhány ismerőse között elmérgesedik a viszony. Jobb, ha kimarad a dologból, rövidesen amúgy is elsimul a dolog! A fontos vásárlásokat hagyja későbbre.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kedvező változások várhatók az otthonában. Ez megnyilvánulhat új bútorok vásárlásában, a lakás kifestésében, egy őszinte beszélgetésben, tehát bármiben, amitől tisztább lesz a környezete. A munkában viszont megint irigységgel, rosszindulattal találja szembe magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: